IFTF HOLLANDA FUARI’NDA HEDEF GRUPLARIMIZLA BİRARAYA GELDİK
Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, 3-5 Kasım 2021 tarihleri arasında Vijfhuizen/ Hollanda’da düzenlenen IFTF Süs Bitkileri Fuarı’na bir info stantla katıldı. Fuar kapsamında, Türkiye'de yetiştirilen ve ihraç edilen kesme çiçekler sergilenerek sektörel tanıtım çalışmaları yapıldı.

Dünya süs bitkileri sektöründeki profesyonellerin buluşma noktası olan fuarda 30 ülkeden 80 katılımcı yer aldı. Türkiye standı ve çiçekleri büyük ilgi görürken, fuara katılan ihracatçı firmalar da verimli iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
4 Kasım 2021 tarihinde Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği standını Türkiye'nin Amsterdam Başkonsolosu Sn. Engin ARIKAN ve Lahey Ticaret Ataşesi Aşkın PEKEL ziyaret etti ve ziyaret kapsamında sektör temsilcileri ile Hollanda’ya ticaret hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.  

Fuarda ayrıca önemli sektörel kuruluşlar ve alıcılarla görüşmeler gerçekleştirildi. Birliğimiz tarafından Union Fleurs (Dünya Çiçek Ticareti Birliği) ve AIPH (Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği) kuruluşlarıyla toplantılar yapıldı.